• Snelle levering

Betaalmogelijkheden

Wat betalen betreft heb je bij ons eigenlijk alle bekende betaalmogelijkheden. Je kunt kiezen voor achteraf betalen met Afterpay, betalen bij levering (onder rembours), iDEAL, Creditcard en Paypal. Op die manier heb je alle vrijheid in betaalmogelijkheden.

iDEAL (meest gekozen)
Wil je vooraf betalen, dat kan met iDEAL. Op deze manier reken je eenvoudig en snel af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank.

Betalen bij levering (onder rembours)
Veel van onze klanten kiezen voor levering onder rembours. Dit betekent dat je het volledige aankoopbedrag betaalt aan onze chauffeur op het moment van levering. In de meeste gevallen kun je het bedrag pinnen bij de chauffeur. LET OP: rembours betalingen zijn niet altijd mogelijk. Raadpleeg onze klantenservice voor de mogelijkheden.

Creditcard
Betalen met Creditcard is bij Yels.nl mogelijk. Je kunt kiezen voor Mastercard, VISA en American Express. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor een creditcard betaling.

PayPal
Met een PayPal rekening kun jij jouw bestelling eenvoudig afrekenen met PayPal. Een PayPal-rekening is gekoppeld aan je bankrekening of creditcard. In sommige gevallen biedt deze betaalmethode meer bescherming en verzekering bij aankoop. Voor PayPal rekent Yels.nl geen extra betaalkosten.

Achteraf betalen met Afterpay (betalen op factuur)
Bij achteraf betalen met Afterpay ontvang je na verzending van je bestelling een factuur die je binnen 14 dagen moet voldoen. Op die manier hoef je de betaling dus pas te doen als je je bestelling al in huis hebt. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten. Deze betaaloptie is alleen mogelijk voor bestellingen tot 750 euro. Voordat je deze betaalmethode kunt kiezen controleert Afterpay altijd jouw gegevens. Soms wordt een Afterpay-betaling niet goedgekeurd, in die gevallen kun je gebruik maken van onze andere betaalmethoden.

 

Algemene voorwaarden Privacy policy