Buffetkasten

Resultaat 1–16 van de 35 resultaten wordt getoond

Buffetkasten

Een mooie plek om je serviesgoed op te bergen. Als je een mooi servies hebt, wil je dit liever niet achter gesloten deuren bewaren waar niemand het kan zien. Een buffetkast is dan de oplossing!


Buffetkasten

Een mooie plek voor uw serviesgoed

Wanneer u uw landelijke woonkamer helemaal heeft ingericht, maar nog op zoek bent naar een goede plek voor uw serviesgoed en uw tafellinnen, kijk dan eens in deze categorie van Yels.nl. De landelijke stijl kenmerkt zich door onder andere het gebruik van veel hout en aardetinten. Er spreekt een bepaalde rust uit van een dergelijk interieur. U vindt hier rustieke buffetkasten die perfect passen bij deze woonstijl, en een echt sieraad zijn in uw interieur.

Moderne en landelijke buffetkasten

Wanneer u al uw leven lang heeft gespaard om een prachtig servies van een duur merk bij elkaar te sparen, dan is het toch zonde om deze achter de dichte deuren van een kast te stoppen? Laat uw serviesgoed schitteren achter een glazen deurtje in een prachtige landelijke kast die helemaal bij de rest van uw interieur aansluit. U vindt in deze kasten ook meteen een plaats voor uw mooiste bestek en glaswerk. In de laatjes van verschillende kasten kunt u uw tafellinnen netjes opbergen. Zo wordt het een genot om naar te kijken. Een goed uitgezochte buffetkast maakt uw kamer of keuken helemaal af. Omdat dit meestal het grootste meubelstuk in de kamer of keuken is, is het daarom des te belangrijker dat het helemaal afgestemd is op de rest. Daarom bieden wij u hier genoeg keuze.

Verschillende maten en modellen

Wij hebben in deze categorie verschillende maten en modellen buffetkasten. Kies hier iets uit dat past bij uw situatie. Wanneer u graag wat extra advies in wilt winnen voordat u een keus kunt maken, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via de live chat, Facebook, via e-mail of gewoon telefonisch. Vertel ons waar u op zoek naar bent, en hoeveel ruimte u heeft. Als u ook nog verteld wat uw budget is, en eventueel een foto meestuurt van uw interieur, dan helpen wij u graag bij uw keuze. Dat is onze service. Wilt u liever zelf een kijkje komen nemen bij de verschillende modellen? Dat kan, u bent welkom in onze 1.300 vierkante meters tellende showroom.

Vandaag besteld, binnen 7 dagen in huis

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken, kunt u de door u gekozen buffetkast eenvoudig in uw virtuele winkelmandje leggen en bestellen. Wij zorgen dan dat u deze binnen zeven dagen gratis afgeleverd krijgt. Dus poets uw glazen maar vast goed op, voor u het weet is uw nieuwe kast er al. Wilt u toch liever zelf uw bestelling komen afhalen in Gendt? Dit kan, maar dan moet u wel van tevoren een telefonische afspraak maken. Dan weet u zeker dat de door u bestelde buffetkast voor u klaarstaat.

Zakelijk een landelijke buffetkast bestellen

Heeft u een winkel in woonaccessoires, of andere snuisterijen? Dan kan een landelijke buffetkast daar echt wat aan toevoegen. U kunt er mooi uw spulletjes in uitstallen. Dus wilt u voor uw eigen zaak een bestelling doen, dan kan dit natuurlijk. Vermeld dan bij de check out van deze webwinkel de naam van uw bedrijf. Heeft u meerdere kasten nodig? Vul dan het contactformulier zakelijk bestellen in. Vaak kunnen we u dan een persoonlijke korting geven. Zo geniet uw zaak naast de snelle bezorging van Yels.nl, ook nog eens van een leuke prijs.