• Snelle levering

Opbergkasten

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina
De Tower Living Paterno is een houten industriële opbergkast. ✓ Maten: 100 x 40 x 190 cm (bxdxh) ✓ Gemaakt van: Mango Hout
Leverbaar over 7 weken
€1135,00

Opbergkasten

Yels.nl is de snelste en voordeligste online woonwinkel van Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan meubels kun je altijd slagen bij Yels.nl. Ben je op zoek naar een grote buffetkast voor in je keuken of een prachtige eettafel om gezellig aan te borrelen en te dineren met je vrienden en familie? Met gepersonaliseerde meubels krijgt jouw woning een persoonlijke uitstraling. Daarnaast heeft Yels.nl een prachtig aanbod aan eetkamerstoelen om heerlijk op te zitten tijdens het ontbijt. Heb je liever een bankstel van UrbanSofa in je woonkamer staan met een functionele bijzettafel om je glas wijn of tijdschrift op te leggen? Yels.nl heeft het allemaal! 

 

Opbergkasten

We houden allemaal van een opgeruimd en gezellig huis. Maar waar laat je al je spullen? De opbergkasten van Yels.nl zijn de ideale oplossing! De opbergkasten zijn er in diverse modellen en kleuren en kunnen zelfs op maat worden gemaakt. Wil je meer informatie hebben over een op maat gemaakte opbergkast? Kom dan gerust naar de showroom zodat je een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden. Ook zijn wij elke werkdag telefonisch bereikbaar voor vragen. 

 

Voor iedere ruimte een opbergkast

De opbergkast zorgt voor een mooie opgeruimde ruimte. Je spullen netjes en geordend opgeruimd, wie wilt dat nou niet? Ook zorgen opbergkasten in de keuken voor orde en overzicht. Alles netjes overzichtelijk opgeborgen zodat ook de keuken een nette uitstraling krijgt. Waar laat je de toiletspullen en handdoeken? De opbergkasten van Yels.nl zijn ook uitermate geschikt in de badkamer. Voor je kleding hebben we opbergkasten voor in slaapkamer. Deze kasten kunnen naar wens op maat worden gemaakt. Voor meer informatie voor op maat gemaakte kasten, kun je contact opnemen met de klantenservice van Yels.nl.

 

Verschillende typen opbergkasten

We kennen in de rubriek opbergkasten verschillende mogelijkheden. Bij Yels.nl hebben we opbergkasten met deuren, opbergkasten met bakken, opbergkasten met planken en natuurlijk ook opbergkasten met manden. Een combinatie van deze mogelijkheden hebben we natuurlijk ook. Jouw perfecte opbergkast vind je bij Yels.nl.