Wandrekken

Enige resultaat

Wandrekken

Maak je woonkamer helemaal af met een prachtig wandrek! Zet die mooie vaas, of dat mooie bloempotje hierin en creëer een hele nieuwe sfeer in je kamer!

99,00

Op voorraad

Nu besteld, dinsdag in huis


Wandrekken

Vind jij die witte, lege muur in huis een beetje saai? Dan kun je de muur een likje verf geven of verrijken met een mooi schilderij, maar je kunt er ook voor kiezen een wandrek aan te schaffen. Een wandrek ziet er niet alleen leuk uit, maar is bovendien praktisch. Je kunt dit rek namelijk gebruiken om diverse spullen op te bergen. In ons assortiment vind je verschillende soorten wandrekken. Zo is er voor ieder wat wils.

Praktisch en sfeerverhogend

In een wandrek kun je diverse spullen zetten. Denk hierbij aan vaasjes, beeldjes en souvenirs, maar ook aan foto’s, kleine schilderijen en ga zo maar door. Alle decoratieve items die je nergens anders kwijt kunt in huis, zet je gewoon in je wandrek. Dit is niet alleen lekker praktisch, maar het ziet er bovendien hartstikke leuk uit. Een wandrek aan de muur werkt dan ook zeker sfeerverhogend in jouw stijlvolle interieur.

Wandrekken in diverse woonstijlen

Wij begrijpen dat iedereen een andere smaak heeft. Daarom vind je in ons assortiment verschillende soorten wandrekken. Denk hierbij aan rekken met een landelijke uitstraling, maar ook aan stoere rekken van metaal. Deze rekken staan prachtig in een industrieel interieur of in een inrichting met moderne look. Bekijk de wandrekken op deze pagina en je vindt vanzelf een rek dat perfect bij de stijl van jouw inrichting aansluit.

Wandrekken in diverse formaten

In ons assortiment vind je kleine wandrekken, maar ook grotere rekken. Is die lege muur in huis niet zo groot, dan bestel je een klein wandrek. Is de muur juist erg hoog en/of lang, dan kun je een groot rek bestellen. Je kunt zelfs meerdere rekken naast elkaar ophangen, zodat je die saaie, lege muur in huis echt goed op kunt vullen.

Meer sfeer in huis? Bestel een wandrek

Wil jij jouw huis nog meer sfeer geven, door die saaie, lege muur wat op te vrolijken? Dan bestel je een groot of klein wandrek in landelijke woonstijl, met een industriële uitstraling of met een moderne look. Je hangt het rek aan de muur, je zet wat decoratieve items op het rek en voor je het weet, ziet jouw interieur er nog gezelliger en warmer uit. Bekijk de wandrekken op deze pagina, vind jouw favoriete item en bestel dit rek eenvoudig en snel online. Wij zorgen ervoor dat je jouw rek zo snel mogelijk thuis ontvangt, zodat je jouw interieur direct kunt restylen.