• Snelle levering
Hoogte

Vloerlampen

Vloerlampen

Yels.nl is de snelste en voordeligste online woonwinkel van Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan meubels kun je altijd slagen bij Yels.nl. Ben je op zoek naar een grote buffetkast voor in je keuken of een prachtige eettafel om gezellig aan te borrelen en te dineren met je familie of vrienden? Met gepersonaliseerde meubels krijgt jouw woning een persoonlijke uitstraling. Daarnaast heeft Yels.nl een prachtig aanbod aan eetkamerstoelen om heerlijk op te zitten tijdens het ontbijt. Heb je liever een bankstel van UrbanSofa in je woonkamer staan met een functionele bijzettafel om je glas wijn of tijdschrift op te leggen? Yels.nl heeft het allemaal! 

 

Vloerlampen

Hoe vind ik de juiste lamp en welke lichtbron geeft voor mijn de juiste sfeer? Dit is een vraag die  wij veel voorbij zien komen. Onder de verschillende mogelijkheden van lampen, is een vloerlamp vaak een gewilde keuze. Bekijk snel ons ruime assortiment aan vloerlampen, zodat jij de ideale sfeer in jouw woonruimte kan creëren.    

 

Vloerlampen in diverse stijlen

Voor ieder smaak is er wel een gepaste vloerlamp te vinden. Hoe mooi is het om bij je stoere inrichting met meubelen van staal en hout een sfeervolle industriële vloerlamp te plaatsen zodat je voldoende licht hebt als je met je familie of vrienden gezellig om de kachel zit. Of als je bijvoorbeeld in je sfeervolle landelijke woonkamer een mooi plaatsje hebt voor een lekker zittende fauteuil met bijpassende vloerlamp om heerlijk je spannende boek te lezen. Maar natuurlijk is er ook voor de modern ingerichte huiskamer of keuken een strakke moderne vloerlamp die voor een prachtig uitgelichte kamer of keuken kan zorgen.

 

Vloerlampen met dimmer

De vloerlamp is natuurlijk uitermate geschikt om een specifieke hoek of ruimte van licht te voorzien. Bij het lezen van een boek is het dan ook ideaal als je vloerlamp met dimmer hebt. Je kan dan de ideale scherpte instellen zodat de letters lekker duidelijk te zien zijn. Voor een kraakheldere lichtbron hebben we een vloerlamp LED dimbaar, de ideale lichtbron die garant staat voor een helder en duidelijk zicht.