• Snelle levering
Hoogte

Wandlampen

Wandlampen

Yels.nl is de snelste en voordeligste online woonwinkel van Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan meubels kun je altijd slagen bij Yels.nl. Ben je op zoek naar een grote buffetkast voor in je keuken of een prachtige eettafel om gezellig aan te borrelen en te dineren met je familie of vrienden? Met gepersonaliseerde meubels krijgt jouw woning een persoonlijke uitstraling. Daarnaast heeft Yels.nl een prachtig aanbod aan eetkamerstoelen om heerlijk op te zitten tijdens het ontbijt. Heb je liever een bankstel van UrbanSofa in je woonkamer staan met een functionele bijzettafel om je glas wijn of tijdschrift op te leggen? Yels.nl heeft het allemaal! 

 

Wandlampen

Uitgekeken op je oude wandlamp en op zoek naar een vervangende wandlamp? Wij bij Yels.nl kunnen je perfect van dienst zijn! 

 

Voor iedere woonruimte een wandlamp

De wandlamp is een lamp die je werkelijk in elke ruimte in je huis tegen komt. Zo zien we de wandlamp vaak terug in de kinderkamer, slaapkamer, de badkamer maar natuurlijk ook in de woonkamer boven een dressoir of een kast. De wandlampen creëren een gezellige sfeer in huis, en zijn ook extreem praktisch.  

 

Wandlampen in industriële stijl

Licht speelt in het stylen van je huis een belangrijke rol. Een mooie industriële wandlamp mag dan ook niet ontbreken, gemaakt van zwart staal gecombineerd met hout. Maar ook de messing wandlampen hebben nog niet de populariteit verloren, deze staan perfect in een landelijke of moderne inrichting en zorgen ook voor een warme gezellige sfeer in je woonhuis.