PTMD eetkamerstoelen

Alle 12 resultaten


PTMD

Ontspannen op deze fijne PTMD stoelen

De PTMD collectie is gecreëerd met een uniek karakter en veel passie en vakmanschap. Erg comfortabel en prettig om lekker te ontbijten of dineren met je vrienden of familie. Samen met Yels.nl zorgen ze voor drie belangrijke pijlers die in het hele assortiment zijn terug te vinden. Dit is comfort, stijl en functionaliteit. Bekijk de stoelen van PTMD en vindt de perfect matchende stoel. Heb je twijfels en wil je advies? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar onze collega Lana. Met haar kennis over onze eettafelstoelen vind jij gegarandeerd een passende stoel. Wanneer je ze vandaag nog voor 15.00 uur besteld, heb je ze morgen al in huis. Een van de mooie services van Yels.nl!

De verschillende kleuren en modellen

De stoelen van PTMD hebben elk een eigen unieke vorm, kleur en model. Je kunt hier alle kanten mee op en zeker met de verschillende materialen zoals leer en stof. Ze hebben landelijke en industriële stoelen met de populaire kleuren antraciet, zwart en bruin. Wieltjes, geen wieltjes, armleuningen, geen armleuningen, het kan allemaal. Het is belangrijk om de juiste afmetingen te nemen. Heb je hier vragen over, neem dan contact met ons op via de chat, een bericht op onze Facebook, een mail of telefoontje. Wij staan jou graag te woord.

Vandaag besteld, morgen in huis

Bestel je vandaag iets voor 15.00 uur? Dan heb je de bestelling morgen al in huis. Dat is een van de mooie services van Yels.nl. Dit is natuurlijk met uitzondering van de bestellingen in het weekend. Bestel je iets op zaterdag, dan krijg je het maandag geleverd. Bestel je iets op zondag, dan krijg je het dinsdag geleverd. Heb je toch een voorkeur voor een andere dag? Dan kun je dit aangeven in het bestelproces, dit zie je vanzelf. Zo weet je in ieder geval zeker dat je de nieuwe PTMD stoelen in ontvangst kunt nemen. Houd de verzendstatus in de gaten, zodat je op het moment van bezorging thuis bent.

Zakelijke PTMD stoelen kopen

Wil je zakelijke stoelen van PTMD? Geen probleem, want Yels.nl is van alle markten thuis. Vul jouw bedrijfsnaam in bij de checkout van onze website en dan is het simpel geregeld. Wil je een grote bestelling doen? Neem dan contact met ons op en wij kijken of we jou kunnen voorzien van een persoonlijke aanbieding. Kies je voor Yels.nl? Dan kies je voor snelle levering met een leuke korting. Gebruik het contactformulier om deze stoelen te bestellen. Ons doel is jou vandaag nog te voorzien van een goed aanbod, zodat je gelijk weet waar je aan toe bent.