Eleonora Cato

De serie Cato van Eleonora is vervaardigd van mooi hout, dat prachtig is afgelakt. Dit gecombineerd met metaal geeft deze serie een stoere en vintage look.

Eleonora Cato

Meubelfabrikant Eleonora is al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige en zeer trendy meubels. De meubelstukken van Eleonora worden vrijwel altijd van hout gemaakt, maar hebben wel ieder een geheel eigen uitstraling. De items binnen de Eleonora Cato meubellijn hebben een landelijke stijl, met een romantische en speelse touch. Je bekijkt de verschillende Eleonora Cato meubels op deze pagina.

Landelijk en romantisch

Meubelfabrikant Eleonora heeft industriële meubellijnen, maar de Eleonora Cato lijn is op en top landelijk. Ben je groot liefhebber van de landelijke woonstijl en zoek je een nieuwe eyecatcher om jouw interieur nog meer stijl te geven? Dan is deze lijn zeker iets voor jou. Bekijk de verschillende Cato meubelstukken op deze pagina en je vindt gegarandeerd een meubelstuk dat bij jou en jouw interieur past.

Een landelijk interieur kan stoer zijn, maar juist ook heel zacht en romantisch. De Eleonora Cato meubelstukken hebben geen stoere uitstraling, maar zijn juist zacht, romantisch en warm. Deze meubelstukken passen perfect in een landelijk interieur met romantische uitstraling, maar ook in een wat stoerder interieur met landelijke stijl. Een Cato meubelstuk kan een stoer landelijk interieur namelijk wat meer zachtheid en romantiek geven.

Wat meer kleur in je interieur

Veel mensen met een landelijk interieur hebben voornamelijk de kleuren wit, beige en bruin in huis. Dit komt simpelweg omdat dit kleurenpallet bij de landelijke woonstijl hoort. Heb jij ook veel wit, beige en bruin in huis en wil je jouw interieur wat meer kleur geven? Dan is de Eleonora Cato meubellijn zeker iets voor jou. De items binnen deze lijn hebben namelijk diverse opvallende kleuren, waaronder de kleur blauw. Zet je een Eleonora Cato meubelstuk in huis, dan geef je jouw interieur met deze enkele handeling meteen meer kleur en meer vrolijkheid.

Meubels van hoge kwaliteit

Alle Eleonora Cato meubelstukken zijn van hoge kwaliteit. De meubelstukken zijn niet alleen van hoge kwaliteit hout gemaakt, maar zijn bovendien op hoog niveau afgewerkt. Zelfs zonder enig onderhoud gaan de verschillende Eleonora Cato producten op deze pagina vele jaren mee.

Meer weten of hulp nodig? Neem contact op

Wil je meer weten over de Eleonora Cato meubellijn of heb je een vraag over een specifiek item binnen deze lijn? Neem dan contact met ons op. Ook als je hulp nodig hebt met het plaatsen van een bestelling in onze online shop, kun je uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.