Eleonora Havana

De Havana serie van Eleonora is gemaakt van recycled teakhout. De serie wordt behandeld met een lak. Het mooie hout in combinatie met metalen accenten geeft deze serie een stoere look.

Eleonora Havana

Eleonora Havana is een van de meubellijnen van het gerenommeerde merk Eleonora. De populaire meubellijn bestaat uit diverse stijlvolle items, die jouw interieur stuk voor stuk meer sfeer en stijl geven. Je bekijkt de verschillende Eleonora Havana meubels op deze pagina.

Eleonora Havana: robuust en stoer

De meubels binnen de Eleonora Havana meubellijn zijn gemaakt van natuurlijke materialen, namelijk robuust hout en stevig metaal. De meubels zijn mooi afgewerkt, maar hebben wel een robuuste uitstraling. Door deze uitstraling zien de meubels er op en top stoer uit, ook in jouw interieur. Ook zijn de meubels van uitstekende kwaliteit, net zoals de andere meubels van het merk Eleonora. Zet je een item van Eleonora in je interieur, dan weet je zeker dat je hier jaren plezier van hebt.

Industrieel en landelijk

De Eleonora Havana meubels staan prachtig in een industrieel interieur, maar ook in een landelijke inrichting. Zeker als je een industrieel interieur met houten en stalen elementen hebt, past een meubel van deze meubellijn perfect bij de sfeer van jouw woning. En heb je een landelijk interieur? Dan kun je jouw huis net wat meer ‘edge’ geven door een meubel binnen deze meubellijn aan te schaffen. Dit betekent dat jouw zachte inrichting met landelijke stijl en door een meubel van Eleonora net iets stoerder uit ziet.

Verschillende soorten meubels

De Eleonora Havana meubellijn bestaat uit diverse meubels. Zo kun je een eettafel aanschaffen van deze robuuste en stoere meubellijn, maar ook een praktisch en stijlvol tv meubel. En zoek je een stoere boekenkast om jouw favoriete literatuur in te zetten? Dan is wellicht de boekenkast binnen deze stoere meubellijn iets voor jou. Zeker als je een industrieel of landelijk interieur hebt, staat deze robuuste kast prachtig in jouw huis.

Koop jouw Eleonora Havana meubel online

Je kunt alle meubels binnen de Eleonora Havana meubellijn op deze pagina bekijken. Heb je een meubelstuk gevonden dat jij graag in jouw stijlvolle interieur wil plaatsen? Dan bestel je dit meubelstuk eenvoudig en snel online. Voor je het weet, heb je jouw favoriete meubel in huis.

Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over een van de meubels op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen graag. Ook als je meer wil weten over deze Eleonora meubellijn in het algemeen, kun je contact met ons opnemen. Onze meubelexperts weten alles over deze populaire meubellijn van het merk Eleonora en delen hun kennis graag met jou.