Eleonora Ventura

De Ventura serie van Eleonora is een serie bestaande uit tafels en kasten. Door het vele gebruik van hout, is het de perfecte serie als je houdt van een vintage en industrieel interieur.

699,00

Onderweg

Binnen 4 weken gratis geleverd

Eleonora Ventura

Meubelfabrikant Eleonora is al jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige en trendy meubels. De meubelfabrikant heeft diverse meubellijnen geïntroduceerd, waaronder de Eleonora Ventura meubellijn. De items binnen deze meubellijn worden op deze pagina getoond. Ben je groot liefhebber van stoere meubels met een landelijke uitstraling? Dan is de Eleonora Ventura meubellijn zeker iets voor jou.

Stoer en landelijk

Meubelfabrikant Eleonora is gespecialiseerd in het ontwikkelen van meubels met een stoere en robuuste uitstraling. De meubelfabrikant verwerkt vrijwel altijd hout en metaal in de verschillende meubelstukken, ook binnen de Ventura meubellijn. Het hout geeft de meubelstukken een landelijke en natuurlijke uitstraling, de combinatie met zwart metaal maakt de items net wat stoerder.

Je koopt Eleonora Ventura meubelstukken als je een landelijke inrichting hebt, maar niet van zachte en romantische meubels houdt. Deze meubellijn laat zien dat landelijke meubelstukken ook echt stoer kunnen zijn. Je kunt ook een Eleonora Ventura meubelstuk aanschaffen als je een industrieel interieur hebt, want de Ventura uitstraling past ook perfect bij deze woonstijl.

Meubels van hoge kwaliteit

Alle meubelstukken die Eleonora produceert, zijn van uitstekende kwaliteit. Bij de Eleonora Ventura lijn is dit ook het geval. De items in deze meubellijn worden gemaakt van het beste hout en het beste metaal, vakkundig in elkaar gezet en uiteraard mooi afgewerkt. Investeer je in een meubelstuk binnen de Eleonora Ventura lijn, dan weet je zeker dat je hier vele jaren plezier van hebt.

Kasten, tafels en tv meubels

De Ventura lijn bestaat uit verschillende soorten meubels, waaronder kasten, eettafels, salontafels en tv meubels. Of je nu een mooie eettafel zoekt of een meubelstuk wil aanschaffen voor je televisie: je bent op deze pagina aan het juiste adres. Bekijk alle Ventura items in ons assortiment en bestel het meubelstuk dat aan jouw eisen, wensen en verwachtingen voldoet.

Meer weten? Neem contact met ons op

Heb je vragen over de Eleonora Ventura lijn of wil je meer weten over een specifiek meubelstuk op deze pagina? Neem dan contact met ons op. Wij weten alles over de verschillende Ventura meubels en beantwoorden jouw vragen graag. Wil je zo snel mogelijk een trendy meubelstuk van Eleonora in huis zetten? Wacht dan niet langer en plaats een bestelling in onze online shop. Voor je het weet, heb je jouw nieuwe aanwinst in huis en kun je jouw stijlvolle interieur nog mooier maken.