Tower Living Andros

Tafelcollectie Andros is gemaakt van 100% Europees eiken (drift oak) en is verkrijgbaar in een prachtige naturel kleur. De tafels worden licht geborsteld en afgewerkt met een olie. Door de combinatie met metaal krijgt de tafelcollectie Andros een stoere industriële look.

Tower Living Andros

De Tower Living Andros meubelcollectie bestaat uit diverse stijlvolle tafels met een tijdloos ontwerp. Net zoals bij de andere meubelen van meubelfabrikant Tower Living het geval is, zijn de tafels van de Andros meubellijn van uitstekende kwaliteit. Investeer je in een tafel uit deze meubelcollectie, dan weet je zeker dat je jaren plezier hebt van jouw aanwinst. Meer over de Tower Living Andros meubelcollectie, lees je in onderstaande tekst.

100% Europees eiken

Alle Tower Living Andros tafels hebben een tafelblad van 100% Europees eikenhout. Dit hout wordt ook wel ‘drift oak’ genoemd en ziet er niet alleen prachtig uit, maar is bovendien van uitstekende kwaliteit. Zelfs met minimaal onderhoud blijft een tafelblad van Europees eiken er vele jaren prachtig uit zien. Door het hout af te werken met een lichte olie, wordt de levensduur verlengd en ziet het hout er nog stijlvoller uit.

De onderstellen van de Andros tafels zijn gemaakt van metaal. Door de combinatie van Europees eiken en metaal hebben de tafels van Tower Living een stoere uitstraling. Uiteraard is ook het metalen onderstel van iedere tafel op hoog niveau afgewerkt. Op deze manier gaat ook het onderstel vele jaren mee.

Industriële tafels met stoere look

Heeft jouw interieur een industriële uitstraling en zoek je een eettafel die perfect bij de huidige stijl in huis past? Bekijk dan de verschillende Tower Living Andros tafels eens. Deze tafels hebben namelijk een industriële en stoere uitstraling en staan prachtig in jouw industriële interieur. En heb je een moderne inrichting, een landelijke inrichting of een klassiek interieur en zoek je een stoere eyecatcher voor in huis? Dan kun je ook een Andros tafel aanschaffen.

Tafels in diverse afmetingen

De Tower Living Andros eettafels worden in diverse afmetingen verkocht. Je kunt een kleinere eettafel aanschaffen als je wat minder ruimte hebt in huis, maar je kunt ook een grote tafel kopen om dit meubelstuk de eyecatcher van jouw interieur te maken.

Bestel jouw favoriet direct online

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Tower Living Andros tafels. Bekijk alle producten op deze pagina en je vindt vanzelf jouw favoriete eettafel. Deze tafel kun je eenvoudig en snel bestellen in onze online shop. Wij zorgen ervoor dat jouw aanwinst zo snel mogelijk bij je thuis afgeleverd wordt. Voor je het weet, kun je de avondmaaltijd op de nieuwe tafel van Tower Living serveren.