Tower Living Bas

De ‘Bas’ serie van Tower Living is gemaakt van 100% Europees eiken en afgewerkt met een natuurlijke olie. Deze tafels hebben een betonnen blad met een eiken onderstel. De mooie combo van eikenhout en beton geeft deze kloostertafels een stoere industriële look, geschikt voor ongeveer ieder interieur.

Tower Living Bas

Meubelcollectie Bas van Tower Living bestaat uit stijlvolle en stoere eettafels met een industriële uitstraling. De tafels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zien er hierdoor niet alleen prachtig uit, maar gaan bovendien vele jaren mee. Investeer je nu in een tafel van de Tower Living Bas meubelcollectie, dan heb je hier gegarandeerd vele jaren plezier van.

100% Europees eiken en hoogwaardig beton

De verschillende Tower Living Bas tafels zijn gemaakt van twee materialen, namelijk Europees eiken en hoogwaardig beton. Het onderstel van de tafel is gemaakt van de stevige houtsoort, het stoere blad van beton. De combinatie van hout en beton geeft de tafels een stoere en industriële look.

Tower Living steekt veel tijd in de productie van de tafels in deze meubelcollectie. Zo wordt er niet alleen het beste hout geselecteerd om de onderstellen van de tafels te maken, maar wordt dit hout bovendien op hoog niveau afgewerkt. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een natuurlijke olie, die het hout beschermt zonder de uitstraling van het materiaal te veranderen.

Authentieke kloostertafels met stijl

Alle Tower Living Bas eettafels zijn zogeheten kloostertafels. Dit zijn unieke tafels met een authentieke en zeer stijlvolle uitstraling. Door het gebruik van beton, zien de authentieke tafels er net wat stoerder uit. Een stijlvolle tafel van de Tower Living Bas meubelcollectie past dan ook goed in een industrieel interieur.

Een echte eyecatcher

Wil je niet zomaar een eettafel aanschaffen, maar mag jouw nieuwe tafel de eyecatcher van je stijlvolle interieur worden? Bekijk dan zeker de Tower Living Bas meubelcollectie, want de tafels van deze unieke meubellijn zijn stuk voor stuk echte blikvangers. Zet een paar stoere stoelen bij jouw nieuwe eettafel van Tower Living en jouw eethoek valt echt op in je stijlvolle inrichting.

Vragen? Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over meubelcollectie Bas in het algemeen of wil je meer weten over een specifiek product op deze pagina? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen al jouw vragen beantwoorden. En heb je hulp nodig met het plaatsen van een bestelling in onze online shop? Dan staan wij ook voor je klaar. We helpen je graag het bestelproces van onze webwinkel op de juiste manier te doorlopen, zodat je jouw Tower Living eettafel zo snel mogelijk in huis kunt zetten.