Tower Living Corfu

De serie Corfu van Tower Living is gefabriceerd van 100% Europees eiken. Hij is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. De meubels worden licht geborsteld en afgewerkt met een olie. Doordat het eikenhout gecombineerd wordt met metaal,
krijgt deze serie een stoere en industriële look.

Tower Living Corfu

De Nederlandse meubelfabrikant Tower Living is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige, stijlvolle en tijdloze meubels. Door de jaren heen heeft de meubelfabrikant diverse meubelcollecties geïntroduceerd, waaronder meubelcollectie Corfu. De items in deze collectie zijn niet alleen van hoge kwaliteit, stijlvol en tijdloos, maar bovendien op en top stoer. Deze meubels staan prachtig in jouw industriële interieur.

Meubels van hoogwaardig eikenhout

Bij het produceren van de verschillende Tower Living Corfu meubels, wordt er gebruik gemaakt van 100% Europees eikenhout. Deze stevige houtsoort wordt ook wel ‘drift oak’ genoemd en gaat vele jaren mee. Door de meubelen netjes af te werken, komt de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter naar voren. Ook wordt zo de levensduur van het hout verlengd.

Bij de afwerking van de meubels wordt er niet alleen geborsteld, maar ook gelakt met een speciale olie. Deze olie is transparant en behoudt op deze manier de natuurlijke uitstraling van het eikenhout.

Verkrijgbaar in vier kleuren

De meubelen van de Tower Living Corfu meubelcollectie zijn verkrijgbaar in vier kleuren, namelijk Drift Oak White Wash, Drift Oak Smoke Brown, Drift Oak Natural en Drift Oak Stone Grey. Alle Tower Living Corfu producten die wij verkopen, worden op deze pagina getoond. Bekijk de producten op deze pagina en je vindt vanzelf een item dat bij jou en jouw interieur past.

Industrieel en stoer

De Tower Living Corfu meubels worden niet alleen gemaakt van Europees eikenhout, maar worden bovendien verrijkt met een metalen element. De combinatie van hout en metaal geeft de collectie een stoere en industriële look. De Corfu meubelen staan dan ook prachtig in een industrieel interieur. Ook kun je een Corfu meubel prima combineren met een landelijke inrichting, zeker als jouw interieur al vele houten en metalen elementen heeft.

Meer weten over deze collectie? Neem contact op

Wil je meer weten over de Tower Living Corfu meubelcollectie? Neem dan gerust contact met ons op, want wij vertellen je graag meer over deze meubellijn. Heb je een vraag over een specifiek product op deze pagina? Dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij kunnen je niet alleen meer vertellen over deze meubelcollectie van Tower Living in het algemeen, maar kunnen ook je specifieke productvragen beantwoorden.

Ook als je professioneel aankoopadvies nodig hebt van een echte interieurexpert, kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag de juiste aankoop te doen in onze online shop.