Tower Living Jasmijn

-11%
Laatste item!
315,00 280,00

Onderweg

Binnen 4 weken gratis geleverd

Tower Living Jasmijn

Meubellijn Jasmijn is een van de vele meubelcollecties van het gerenommeerde merk Tower Living. De meubelcollectie bestaat uit verschillende soorten meubelen, waaronder diverse kasten, eettafels, koffietafels, bijzettafeltjes en tv meubels. Je kunt ons complete assortiment Tower Living Jasmijn meubelen op deze pagina bekijken.

Een romantische meubelserie

Meubelcollectie Jasmijn van Tower Living is op en top romantisch. De meubellijn bestaat uit stijlvolle items, die stuk voor stuk een romantische sfeer uitstralen. Houd je van de combinatie van landelijk en romantisch, dan is deze meubelcollectie zeker iets voor jou. Bekijk de diverse Tower Living Jasmijn meubelen op deze pagina en je vindt vanzelf een meubel dat bij jou en jouw stijlvolle interieur past.

Ambachtelijk vervaardigd

Alle Tower Living Jasmijn meubels zijn op ambachtelijke wijze vervaardigd. De meubelen zijn niet alleen van hoogwaardig hout gemaakt, maar zijn bovendien met de hand afgewerkt. Dit zie je duidelijk terug in de uitstraling van de verschillende items binnen deze meubellijn. Zo stralen alle Tower Living Jasmijn meubelen kwaliteit, luxe en stijl uit.

Omdat de Tower Living meubels van hoogwaardig hout zijn gemaakt, gaan de items lang mee. Investeer je in een kast, een tafel of een tv meubel van de Tower Living Jasmijn meubelcollectie, dan heb je gegarandeerd vele jaren plezier van deze investering. Ook met weinig onderhoud of geheel zonder onderhoud, gaan de meubelen lang mee.

Meubelen met mandjes

Sommige meubelen in de Tower Living Jasmijn meubelcollectie zijn verrijkt met bijzondere manden. Kijken we bijvoorbeeld naar bepaalde kasten in de meubellijn van Tower Living, dan zien we dat deze kasten deels voorzien zijn van landelijke manden met een romantische uitstraling. Deze manden worden ook wel koboo-manden genoemd en worden standaard bij de betreffende items geleverd. Net zoals de meubels zelf, zijn ook de manden van hoge kwaliteit.

Meer weten over de Tower Living Jasmijn serie? Neem contact op

Heb je vragen over de Tower Living Jasmijn meubelcollectie of over een specifiek item in deze meubellijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vragen graag. Twijfel je tussen twee items in de meubellijn en heb je professioneel aankoopadvies nodig om de juiste aankoop te doen? Dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij helpen je graag een prachtige aanwinst te doen in onze online shop, waar je vele jaren plezier van hebt.