Tower Living Lisa

De Lisa serie van Tower Living is een strak vormgegeven, wit woonprogramma. Deze is op stijlvolle wijze gecombineerd met rustieke, vergrijsde houten accenten.

Tower Living Lisa

Meubelcollectie Lisa is een van de populaire meubellijnen van het gerenommeerde merk Tower Living. De meubelcollectie richt zich specifiek op de liefhebber van de landelijke woonstijl en bestaat uit witte meubelen met grijze, rustieke elementen. De meubelen zijn niet te sterk aanwezig in hun omgeving, maar vallen wel op door hun strakke ontwerp en rustieke uitstraling.

Stijlvol en strak

Meubelcollectie Lisa van Tower Living bestaat uit verschillende items. De meubelen in de collectie zijn allemaal geheel uniek, maar hebben wel enkele kenmerken met elkaar gemeen. Zo hebben alle meubels een stijlvolle uitstraling, gecombineerd met een strak ontwerp. Houd je van meubels met een strak design, dan is deze meubelcollectie zeker iets voor jou. Je kunt alle Tower Living Lisa producten in ons assortiment op deze pagina bekijken. Zo vind je vanzelf een item dat geheel bij jou en jouw stijlvolle interieur past.

Alle meubelen in de Tower Living Lisa meubelcollectie zijn van uitstekende kwaliteit. Dit betekent dat een item van deze meubelcollectie altijd een lange levensduur heeft. En omdat het hout van de meubels mooi is afgewerkt, is onderhoud eigenlijk niet nodig.

Witte meubelen met grijze accenten

De Tower Living Lisa meubelen zijn vrijwel helemaal wit, maar hebben wel een grijs accent. Koop je een kast van de Tower Living Lisa meubelcollectie, dan krijg je een witte kast met een grijs blad. Dit grijze blad geeft het meubelstuk net wat meer diepgang en versterkt bovendien de landelijke uitstraling van het item. Door aan ieder meubel in de collectie een rustiek grijs element toe te voegen, wordt de meubelcollectie simpelweg nog mooier, landelijker en stijlvoller.

Een grote meubelcollectie

De Tower Living Lisa meubelcollectie bestaat uit verschillende soorten kasten, eettafels, koffietafels en tv meubels. Omdat de collectie zo groot is, kun je altijd wel een item vinden dat bij jou en jouw interieur past. Dit meubelstuk kun je eenvoudig en snel bestellen in onze online shop.

Je kunt één item aanschaffen van deze meubelcollectie, maar je kunt je interieur ook restylen met meerdere Tower Living Lisa meubels. Koop je meerdere meubels, dan komt de uitstraling van deze meubelcollectie nog beter naar voren in je interieur.

Meer weten? Wij staan voor je klaar

Wil je meer weten over deze stijlvolle collectie van meubelfabrikant Tower Living? Dan kun je contact met ons opnemen. Wij kunnen al jouw vragen beantwoorden. Heb je een vraag over een specifiek item binnen de collectie? Dan staan wij ook voor je klaar. Ook vragen over specifieke producten op deze pagina kunnen wij voor je beantwoorden.