Tower Living Luuk

De serie Luuk van Tower Living is compleet gemaakt van 100%
Europees eiken. Het licht geborstelde eiken wordt afgewerkt met een natuurlijke white wash. Doordat de serie zoveel natuurlijke kenmerken heeft, heeft de serie een stoere uitstraling, maar tegelijkertijd ook veel charme.

Tower Living Luuk

Houd je van strakke meubels met een stoere uitstraling? Dan is meubelcollectie Luuk van Tower Living zeker iets voor jou. Deze meubelcollectie bestaat uit charmante meubelen met een strak design en een stoere uitstraling. Door het strakke ontwerp en de subtiele houtkleur van de items in de collectie, passen deze in vrijwel ieder interieur. Ook in jouw woning staat een Tower Living Luuk meubelstuk gegarandeerd prachtig.

100% Europees eiken

De Tower Living Luuk meubelen zijn volledig vervaardigd uit 100% Europees eikenhout, ook wel ‘drift oak’ genoemd. Het eikenhout is afgewerkt door het materiaal licht te borstelen en vervolgens te behandelen met een natuurlijke white wash olie. Door deze lichte olie heeft het hout een lichte en subtiele kleur, die je gemakkelijk met vele andere kleuren kunt combineren.

Het eikenhout dat gebruikt is om de meubels in deze collectie te maken, is van uitstekende kwaliteit. Ook is het hout vakkundig afgewerkt. Hierdoor zien de Tower Living Luuk meubelstukken er niet alleen luxe en stijlvol uit, maar gaan ze bovendien lang mee. Alle items in deze meubelcollectie hebben een lange levensduur.

Een meubelcollectie met charme

De natuurlijke kenmerken in het hout, het strakke ontwerp van de meubelen en de subtiele afwerking geven de meubelen in deze collectie een flinke portie charme. Toch zijn de meubelstukken zeker niet saai te noemen. Door de natuurlijke kenmerken van het eikenhout en het strakke ontwerp hebben de items namelijk ook een stoere uitstraling.

Deze meubels staan prachtig in een moderne inrichting, maar ook in een klassiek interieur. En wil je jouw landelijke interieur iets stoerder maken of jouw industriële inrichting juist iets rustiger maken? Dan kun je ook een item uit deze meubelcollectie van Tower Living aanschaffen.

Jouw interieur restylen met een Tower Living Luuk item

Alle Tower Living Luuk producten in ons assortiment, worden op deze pagina getoond. Bekijk de producten op deze pagina en je vindt vanzelf een of meerdere items die aan jouw eisen, wensen en verwachtingen voldoen en bovendien perfect bij je interieur passen. Bestel jouw favoriete items eenvoudig en snel in onze online shop en wij zorgen ervoor dat je deze stijlvolle meubels zo snel mogelijk thuis ontvangt. Zo kun je jouw interieur op de korte termijn restylen met een of meerdere Tower Living Luuk items.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je vragen over deze meubelcollectie van Tower Living of heb je een vraag over een van de producten op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag door al jouw vragen te beantwoorden.