Tower Living Roy

De serie Roy van Tower Living op Nederlandse bodem ontworpen.
Deze serie kenmerkt zich door de combinatie van mooi wit, met rustieke en vergrijsde elementen.

Tower Living Roy

Meubelfabrikant Tower Living heeft door de jaren heen diverse meubelcollecties op de markt gebracht. Eén van de populairste collecties met landelijke meubelen, is de Tower Living Roy meubellijn. De verschillende meubelen binnen deze collectie worden op deze pagina getoond. In onderstaande tekst lees je meer over deze meubelcollectie van de gerenommeerde meubelfabrikant Tower Living.

Meubels van Nederlandse bodem

Tower Living is een Nederlandse meubelfabrikant. Meubelcollectie Roy bestaat dan ook volledig uit meubelstukken van Nederlandse bodem. En net zoals bij de andere meubelen van Tower Living het geval is, zijn ook de diverse Tower Living Roy meubels van uitstekende kwaliteit.

Hoge kwaliteit voor een lange levensduur

De Tower Living Roy meubelcollectie wordt vervaardigd uit hoge kwaliteit hout. Omdat dit hout van hoge kwaliteit is, gaan de verschillende meubelen in de collectie lang mee. Daar komt nog bij dat Tower Living de meubelen altijd op hoog niveau afwerkt. Door de hoogwaardige afwerking worden de items niet alleen nog mooier en stijlvoller, maar gaan de meubelstukken bovendien nog langer mee. Investeer je in een meubel uit deze meubelcollectie, dan weet je zeker dat je hier vele jaren plezier van hebt.

Fraai wit en rustiek grijs

De verschillende Tower Living Roy meubels zijn allemaal uniek, maar er zijn wel enkele kenmerken die in alle items terugkomen. Zo zijn alle meubels wit geschilderd en voorzien van een of meerdere vergrijsde elementen. Koop je bijvoorbeeld een eettafel van de Roy meubelcollectie, dan krijg je een witte tafel met een vergrijsd tafelblad. Koop je een kast van deze Tower Living meubelcollectie, dan krijg je een stijlvol meubel met enkele vergrijsde lades of deurtjes.

Door een vergrijsd element aan ieder meubel toe te voegen, krijgen de items wat meer diepgang. Een geheel wit meubel ziet er namelijk minder spannend en indrukwekkend uit dan een wit meubelstuk met subtiel grijs element. Ook versterkt het grijze element de landelijke sfeer van de Tower Living Roy meubelcollectie.

Meer weten? Neem contact met ons op

Heb je vragen over de Tower Living Roy meubelcollectie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag over deze meubellijn van Nederlandse bodem. Wil je meer weten over een specifiek product uit ons assortiment, voor je dit item bestelt in de online shop? Dan staan wij ook voor je klaar. We kunnen al jouw vragen beantwoorden om je een duidelijker beeld te geven van een specifiek meubelstuk uit deze populaire meubelcollectie.