Tower Living Ruud

De Ruud serie van Tower Living is ambachtelijk vervaardigd van gerecycled teakhout. Dit oude hout wordt met zorg geselecteerd, en het zorgt voor een landelijke uitstraling.

Tower Living Ruud

De Tower Living Ruud meubelcollectie is speciaal ontwikkeld voor de liefhebber van de landelijke woonstijl. De meubels in deze unieke collectie hebben een rustige en subtiele uitstraling, maar zijn zeker niet saai te noemen. Door gebruik te maken van gerecycled hout en dit hout mooi af te werken, zien de landelijke meubels in deze collectie er stuk voor stuk stijlvol uit. Je kunt de verschillende Tower Living Ruud items op deze pagina bekijken. Meer over deze meubelcollectie van de Nederlandse fabrikant Tower Living, lees je in onderstaande tekst.

Ambachtelijke meubels van gerecycled hout

Meubelcollectie Ruud van Tower Living bestaat uit diverse items. Ieder item in de collectie is uniek, maar de items hebben wel enkele dingen met elkaar gemeen. Zo worden alle Tower Living Ruud meubelen gemaakt van gerecycled teakhout. Niet al het oude hout wordt gebruikt in de productie van de meubelen, maar alleen het beste hout met de mooiste uitstraling. Door dit hout mooi af te werken, krijgt het een geheel nieuw leven. Je kunt zeker stellen dat de Tower Living Ruud meubelstukken op ambachtelijke wijze worden geproduceerd.

Hoge kwaliteit en een lange levensduur

Alle items van meubelfabrikant Tower Living zijn van uitstekende kwaliteit. Dit geldt ook voor de items die onder de Tower Living Ruud meubelcollectie vallen. Door alleen het beste hout te gebruiken in de productie en de meubelen op ambachtelijke wijze af te werken, wordt de hoogste kwaliteit gegarandeerd. Zo kan Tower Living weer een lange levensduur garanderen, voor ieder meubel in deze meubellijn.

Stijlvol en subtiel

De Tower Living Ruud meubelcollectie heeft een landelijke stijl. Door de hoge kwaliteit van het hout en de afwerking stralen de items in de collectie stijl en luxe uit. En door de subtiele kleuren van de meubelstukken, kun je de items gemakkelijk combineren met de andere meubels in jouw interieur. De Tower Living Ruud meubelcollectie bewijst dat de waarden stijl en rust prima samen kunnen gaan.

Meer weten? Neem contact op

Heb je vragen over de Ruud meubelcollectie van Tower Living? Dan kun je contact met ons opnemen. Je kunt ook contact met ons opnemen als je meer wil weten over een specifiek item uit de collectie in ons assortiment. Wij kunnen al jouw vragen beantwoorden en kunnen je zelfs professioneel aankoopadvies geven, zodat je het juiste item uit deze meubelcollectie van Tower Living bestelt.