Tower Living Trego

De Trego serie van Tower Living is een compleet woonprogramma gemaakt van Acasia hout. Het hout wordt licht geborsteld en afgewerkt met een lak. Dit wordt gecombineerd met metaal, wat het geheel een industriële en stoere look geeft.

Tower Living Trego

Ben jij groot liefhebber van de industriële woonstijl en zoek je een item binnen deze stijl om jouw interieur nog stijlvoller, mooier en gezelliger te maken? Bekijk dan de producten op deze pagina. De meubels op deze pagina horen namelijk allemaal bij de stoere en industriële meubelcollectie Trego van meubelfabrikant Tower Living. Houd je van stoer en industrieel, dan is deze collectie zeker iets voor jou.

Meubels van Acasia hout

De verschillende meubels in de Tower Living Trego meubelcollectie zijn allemaal gemaakt van Acasia hout. Dit is een stevige houtsoort met een natuurlijke en zeer rustige uitstraling. Het hout wordt niet zomaar in de meubelen verwerkt, maar wordt eerst licht opgeborsteld en vervolgens afgewerkt met een lak. De lak vormt niet alleen een beschermlaag, maar zorgt er bovendien voor dat het Acasia hout er nog mooier uit ziet.

Tower Living steekt veel tijd en energie in het selecteren van het beste hout en het bewerken van dit hout. Koop je een meubel uit de Tower Living Trego meubellijn, dan weet je zeker dat je een goede investering doet. Hier heb je gegarandeerd jaren plezier van.

Stoer en industrieel

De industriële woonstijl is strak, stoer en ruw. De verschillende Tower Living Trego meubelen hebben exact dezelfde uitstraling. Houd je van een industrieel interieur, dan is deze meubelcollectie echt iets voor jou. Of je nu een stoere eettafel zoekt of je televisie op een industrieel tv kastje wil zetten: je vindt jouw favoriete industriële items in deze collectie. Ook als je een landelijk of modern interieur hebt en jouw inrichting wat stoerder wil maken, kun je een Tower Living Trego meubel aanschaffen.

Een grote meubelcollectie

De Tower Living Trego meubelcollectie bestaat uit verschillende items. Denk hierbij aan eettafels, maar ook aan kasten en tv meubels. Op deze pagina vind je alle Tower Living Trego meubelen die wij verkopen. Bekijk de verschillende producten op deze pagina en je vindt vanzelf een meubelstuk dat bij jou en jouw interieur past.

Vragen? Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over de Tower Living Trego meubelcollectie of wil je meer weten over een specifiek meubelstuk binnen deze meubellijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al jouw vragen beantwoorden, ook als deze over een specifiek item op deze pagina gaan. En heb je hulp nodig met het plaatsen van een bestelling? Dan staan wij ook voor je klaar. We helpen je graag jouw favoriete meubelstuk te bestellen in onze online shop, zodat je dit item zo snel mogelijk in huis hebt.