Tower Living Wouter

De landelijke serie Wouter van Tower Living wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd van oud grenen en met de hand afgewerkt in een vintage wit/grijze look. De combinatie met metaal geeft het geheel een stoere en industriële look.

Tower Living Wouter

Meubelcollectie Wouter van Tower Living is absoluut uniek te noemen. Deze meubelcollectie is namelijk niet alleen landelijk, maar heeft bovendien vintage elementen en stoere kenmerken. Een Tower Living Wouter meubelstuk is dan ook niet saai, maar op en top uniek en zelfs een echte eyecatcher. Meer over deze unieke meubelcollectie van Tower Living, lees je op deze pagina.

Meubels van oud grenenhout

Alle Tower Living Wouter meubelen zijn gemaakt van oud grenenhout. Omdat het hout zorgvuldig geselecteerd wordt voor de productie, wordt alleen het beste hout gebruikt. Hierdoor zijn alle Tower Living Wouter meubels van hoge kwaliteit. Daar komt nog bij dat het oude grenenhout zorgvuldig wordt afgewerkt. Eerst wordt het hout geborsteld, om het vervolgens af te werken met een lak in oude vintage look. Deze unieke lak geeft een Tower Living Wouter item de vintage uitstraling.

Landelijk, vintage en stoer tegelijk

Tower Living Wouter meubelen hebben een landelijke uitstraling, maar hebben door het gebruik van de unieke lak tegelijkertijd een vintage look. Daar komt nog bij dat alle meubelen in deze meubellijn een metalen element hebben. Dit metalen element geeft de meubels een stoere uitstraling. Een Tower Living Wouter meubel is dus niet alleen landelijk, maar ook vintage en stoer. Dit maakt deze meubelcollectie uniek.

Je kunt een item uit deze meubelcollectie aanschaffen als je een industrieel interieur hebt, maar ook met een landelijke inrichting of een interieur met vintage elementen. Omdat de meubelcollectie zowel landelijk als vintage en stoer is, passen de verschillende meubels in deze meubellijn in vele verschillende huizen.

Voor ieder wat wils

Meubelcollectie Tower Living Wouter is erg groot en bestaat uit verschillende soorten meubels. Denk hierbij aan eettafels, maar ook aan koffietafels, kasten en tv meubels. Bekijk de verschillende meubels binnen deze collectie op deze pagina en je vindt vanzelf een item dat bij jou en jouw interieur past. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere meubels te bestellen, zodat de uitstraling van de Tower Living Wouter meubelcollectie nog duidelijker naar voren komt in je interieur.

Vragen? Wij staan voor je klaar

Wil je meer weten over deze meubelcollectie van Tower Living of heb je een vraag over een specifiek product op deze pagina? Dan kun je contact met ons opnemen. Wij kunnen al jouw vragen beantwoorden. Weet je niet zo goed welk Tower Living Wouter item je het beste aan kunt schaffen? Dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij geven je graag professioneel aankoopadvies, zodat jij de beste investering doet.