• Snelle levering

Retourinstructies

Wil je één of meer artikelen van je bestelling aan ons retourneren? Op deze pagina vind je alles over de drie verschillende opties om jouw bestelling te retourneren. Om de bestelling te retourneren geven wij jou 30 dagen bedenktijd.

Je retourzending voorbereiden

Om jouw retourzending te annuleren moet je onderstaande herroepingsformulier invullen of je retour aanmelden in het account. Dit formulier dient aan de buitenkant van de doos worden bevestigd. Indien mogelijk, verzoeken wij je het product stevig te verpakken in de originele verpakking. Op die manier weten wij precies dat de retourzending van jou komt. Na ontvangst van de retourzending zullen wij het aankoopbedrag naar je terug storten.

Je kunt het modelformulier herroeping gebruiken en toevoegen aan de bestelling.

Het versturen van je retour

Voor het retourtransport van een artikel heb je de keuze uit drie opties:

– Je laat het pakket ophalen door DHL

– Je maakt gebruik van de afhaalservice voor grootmeubelen

– Je brengt het artikel zelf terug naar een DHL punt of onze showroom

Hieronder zullen we deze drie opties verder uitleggen.

Optie 1: Jouw pakketje laten ophalen door DHL

Kleine pakketten kunnen wij eenvoudig bij je ophalen. Dit gaat via DHL. De retourkosten nemen wij voor onze rekening. Als je een artikel wilt retourneren ontvangen wij graag een e-mail waarin staat wat je precies wilt retourneren, wanneer we het kunnen ophalen, en het ordernummer. 

Optie 2: Gebruik maken van de afhaalservice voor grootmeubelen

Heb je een product besteld dat niet via DHL geretourneerd kan worden, dan kunnen wij dit ophalen via een ander transportbedrijf. De kosten hiervan zijn €30. De kosten hiervan worden in mindering gebracht op het aankoopbedrag. 

Optie 3: Terugbrengen naar onze showroom of DHL punt

Woon je bij ons in de buurt, dan kun je jouw bestelling natuurlijk ook altijd zelf naar ons retour brengen. Dit kan tijdens onze openingstijden. Bereid de retourzending voor zoals hierboven staat beschreven. Je kunt ook een DHL label bij ons opvragen en de retour afgeven bij een DHL punt bij jou in de buurt. Wil je een label opvragen? Geef dit dan aan als opmerking bij het aanmelden van je retour. Zodra wij de retour hebben ontvangen storten wij binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag naar je terug. 

Let op! 

Het is voor ons belangrijk dat het pakket in goede conditie bij ons terugkomt. 

Zorgvuldig omgaan met de producten

Wij geven je altijd 30 dagen de tijd om jouw bestelling te retourneren. Gedurende deze 30 dagen bedenktijd is het belangrijk dat je zorgvuldig omgaat met de producten en verpakkingen. Bij eventuele montage is het belangrijk dat je het product weer demonteert. Let erop dat je zorgt dat een product niet beschadigd. In geval van schade die bij consumenten is ontstaan is Yels.nl namelijk wettelijk gerechtigd om hiervoor een schadevergoeding in te houden.

 

 

Algemene voorwaarden Privacy policy