• Snelle levering

Retourinstructies

Wil je één of meer artikelen van je bestelling aan ons retourneren? Op deze pagina vind je alles over de drie verschillende opties om jouw bestelling te retourneren. Om de bestelling te retourneren geven wij jou 30 dagen bedenktijd.

Je retourzending voorbereiden

Om jouw bestelling te retourneren, vragen wij je om jouw bestelling retour te melden in jouw Yels account. Geen account? Neem dan contact met ons op.

Indien mogelijk, verzoeken wij je het product stevig te verpakken in de originele verpakking. Na ontvangst van de retourzending in ons magazijn zullen wij het aankoopbedrag naar je terug storten en de bestelling annuleren. 

Je kunt het modelformulier herroeping gebruiken en toevoegen aan de bestelling. Dit formulier dient aan de binnekant van de doos te worden toegevoegd. Op die manier weten wij precies dat de retourzending van jou komt.

Het versturen van je retour

Voor het retourtransport van een artikel heb je de keuze uit drie opties:

– Je laat het pakket ophalen door een DHL pickup op een dag naar keuze (paketten binnen de afmeting van 120x60x30cm)

– Je brengt het artikel zelf naar een DHL servicepunt (paketten binnen de afmeting van 120x60x30cm). 

– Je maakt gebruik van de afhaalservice voor grootmeubelen. Let op: hiervoor brengen wij €30,- in rekening 

 

Hieronder zullen we deze drie opties verder uitleggen.

Optie 1: Jouw pakketje laten ophalen door DHL

Kleine pakketten kunnen wij eenvoudig bij je ophalen. Dit gaat via DHL. De retourkosten nemen wij voor onze rekening. Klik hier om een pickup in te plannen voor jouw pakket.

Optie 2: Gebruik maken van de afhaalservice voor grootmeubelen

Heb je een product besteld dat niet via DHL geretourneerd kan worden? Dan zullen wij dit ophalen via een ander transportbedrijf. De kosten hiervan zijn €30. De kosten hiervan worden in mindering gebracht op het aankoopbedrag. 

Optie 3: Terugbrengen naar onze showroom of DHL punt

Woon je bij ons in de buurt, dan kun je jouw bestelling natuurlijk ook altijd zelf naar ons retour brengen. Dit kan tijdens onze openingstijden. Bereid de retourzending voor zoals hierboven staat beschreven.

Liever zelf het pakket wegbrengen naar een DHL servicepunt? Klik hier om een verzendlabel aan te vragen.

Let op! 

Het is voor ons belangrijk dat het pakket in goede conditie bij ons terugkomt. 

Zorgvuldig omgaan met de producten

Wij geven je altijd 30 dagen de tijd om jouw bestelling te retourneren. Gedurende deze 30 dagen bedenktijd is het belangrijk dat je zorgvuldig omgaat met de producten en verpakkingen. Bij eventuele montage is het belangrijk dat je het product weer demonteert. Let erop dat je het product niet beschadigd. In geval van schade die bij consumenten is ontstaan is Yels.nl namelijk wettelijk gerechtigd om hiervoor een schadevergoeding in te houden op het terug te storten bedrag. 

 

 

Algemene voorwaarden Privacy policy