Gratis retourneren + gratis afhaalservice

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten én de kosten terug naar ons magazijn volledig gecrediteerd. Dit is geldt enkel wanneer wij de pick-up bij u inplannen. Onze transporteur komt de bestelling dan op een door u gekozen dag afhalen. Op die manier hoef je zelf niets anders te doen dan achterover leunen!

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Yels.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected] Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retouradres

Stuur het pakket in de originele staat en verpakking terug naar ons. Voeg hierbij het retourformulier toe aan de bestelling, zodat wij weten dat het pakket van jou is. Zorg ervoor dat je bij verzending altijd een Track & Trace-code ontvangt om jouw zending in de gaten te houden.

Yels.nl B.V.
Langstraat 277
6691EE Gendt
Nederland

Downoad retourformulier

Heb je vragen over het retourneren van jouw bestelling, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 085-2103410, chatten via de livechat of mailen naar [email protected]

Wij streven ernaar jouw vraag altijd binnen 24 uur te beantwoorden!