• Snelle levering
Hoogte

Wandrekken

Wandrekken

Wij zijn Yels.nl, dé leukste en snelste online woonwinkel van Nederland. Een verse kop koffie aan de eettafel, even heerlijk dineren met vrienden, familie of je partner, dat is Yels.nl. Jouw woning krijgt een frisse impuls met nieuwe eetkamerstoelen of een leuke bijzettafel, in elke stijl verkrijgbaar. Liever een prachtig bankstel of een een eye-catcher van een buffetkast in je woonkamer? Wij zijn meer dan een meubelwinkel, want ook kun je bij ons terecht voor vragen of een passend advies. Jouw nieuwe meubelen gevonden in onze online webshop, bestel ze dan meteen! <

 

Wandrekken

Met alleen een mooi behang of een mooie geschilderde wand ben je er niet altijd. De wand biedt voldoende ruimte om naast de kast en de klok ook nog leuke wandrekken te plaatsen. Wandrekken met leuke foto’s of andere accessoires maken van je huis een echt thuis.

 

Industriële wandrekken

Industriële wandrekken zijn helemaal van nu, de industriële wandrekken gemaakt van metaal en met de kleur zwart gaan als zoete broodjes over de toonbank. Zo zie je dat stoer ook gepaard gaat met gezelligheid. Een zwart wandrek met persoonlijke herinneringen vastgelegd op een foto zorgt voor je persoonlijke sfeer in je eigen huiskamer.

 

Wandrekken decoreren

Wandrekken vormen de basis van het kale stukje muur die je wil opleuken. Je kan een wandrek prima decoreren met bijvoorbeeld leuke planten of boeken. Natuurlijk is er genoeg decoratie te bedenken om van je wandrek een waar sieraad te maken die zorgt voor gezelligheid en persoonlijkheid. Zoek je wandrekken uit bij Yels.nl en maak van je huis je thuis.