• Snelle levering


Vind jouw nieuwe meubels bij Yels.nl

Een verse kop koffie aan de eettafel, even heerlijk dineren met vrienden, familie of je partner, dat is Yels.nl. Jouw kamer krijgt een frisse impuls met nieuwe stoelen of eetkamerstoelen, in welke stijl dan ook. Liever (ook) een eetkamerbank, ook dat kan binnen het veelzijdige assortiment van Yels.nl. Het draait allemaal om een fijne plek om te wonen, snel deze frisse impuls binnenhalen en genieten van jouw aankoop. Wij zijn meer dan een meubelwinkel, want ook wanneer jij vragen of woonadvies nodig hebt kun je bij ons terecht. Vraag gerust naar Laura, zij vertelt jou graag alles over onze collectie. Jouw nieuwe meubelen gevonden in onze online meubelwinkel, bestel ze dan meteen, want vandaag besteld betekent morgen in huis, altijd.


Kies jouw gewenste leverdatum

Dit is een gewenste leverdatum. Wij doen ons uiterst best om op deze datum te leveren echter kunnen wij geen garanties bieden. Onze klantenservice neemt na bestelling contact met je op over de definitieve leverdatum.

Iets leuks gevonden bij Yels.nl, dan weet jij door deze standaard dat jij de meubels altijd snel binnen zult hebben. Zo weet je zeker dat jij thuis bent wanneer jouw nieuwe online meubels geleverd worden. Bent je toch niet thuis, dan komen wij de volgende dag weer bij je langs. Houd de verzendstatus goed in de gaten, dan weet je precies binnen welk tijdvak wij jouw meubelen komen bezorgen.


Samen op zoek naar de leukste meubels

Functioneel is belangrijk, maar comfort en de stijl zijn andere elementen die erg belangrijk zijn bij de juiste keuze. De ideale match met jouw interieur is dan ook niet zomaar gevonden, zoekt jouw nieuwe eetkamerstoelen, dan heb jij de de keuze uit verschillende stijlen, die we hieronder verder bekijken, maar ook uit verschillende kleuren. De kleuren in onze online meubelwinkel verschillen niet met de kleur in het echt. Hierdoor hoef je enkel te kiezen op basis van wat jij denkt dat goed staat. Wil jij hierover advies, gebruik de chat onderaan deze pagina, stuur een berichtje via onze Facebook of stuur een mailtje. Wanneer jij direct een goede foto bijvoegt kunnen wij jou snel helpen met het maken van de beste match, handig.


Kies jouw gewenste leverdatum

Wil je zakelijk meubilair kopen, ook dat kan bij Yels.nl. Hiervoor kunt je natuurlijk direct online meubelen kopen in de webwinkel en hierbij jouw adresgegevens invullen. Ben jij op zoek naar grotere aantallen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. In deze gevallen kunnen wij jou vaak een speciale aanbieding doen. Zo heb jij jouw meubelen razendsnel op de zaak en profiteer je ook nog van de korting voor het zakelijk bestellen van grote aantallen meubels. Contact opnemen doe je door direct het contactformulier voor zakelijk bestellen in te vullen. Wij streven ernaar om vandaag direct contact met jou op te nemen.

 

Y logo

Altijd 30 dagen bedenktijd

Interieur is een kwestie van smaak. Past een van onze meubels toch minder goed bij jouw interieur dan je dacht, dan heb je bij ons altijd 30 dagen de tijd om jouw meubels te retourneren.

Algemene voorwaarden Privacy policy