• Snelle levering
Hoogte

Kapstokken

Kapstokken

Wij zijn Yels.nl, dé leukste en snelste online woonwinkel van Nederland. Een verse kop koffie aan de eettafel, even heerlijk dineren met vrienden, familie of je partner, dat is Yels.nl. Jouw woning krijgt een frisse impuls met nieuwe eetkamerstoelen of een leuke bijzettafel, in elke stijl verkrijgbaar. Liever een prachtig bankstel of een een eye-catcher van een buffetkast in je woonkamer? Wij zijn meer dan een meubelwinkel, want ook kun je bij ons terecht voor vragen of een passend advies. Jouw nieuwe meubelen gevonden in onze online webshop, bestel ze dan meteen! 

 

Kapstokken

Thuis gekomen na een mooie wandeling, daarna je jas uittrekken en hem ophangen aan de kapstok. Het lijkt zo gewoon, maar eigenlijk zijn kapstokken een heel belangrijk meubel. Voor je visite en je gezin een beeld van welkom zijn. Een kapstok met voldoende ruimte om je jas, sjaal en hoed neer te hangen. 

 

Bekijk de diverse soorten kapstokken bij Yels.nl

Kapstokken zijn er in verschillende maten en kleuren. Bij Yels.nl vind je de staande kapstokken maar natuurlijk ook de kapstokken voor aan de muur. Kies je ideale kapstok voor in de hal of natuurlijk voor in je slaapkamer.

 

Industriële kapstokken

Voor een stoere hal hebben we natuurlijk stoere industriële kapstokken, gemaakt van staal en hout of alleen van staal. Deze Industriële kapstokken bieden voldoende ruimte om je jassen sjaals en hoeden op te hangen en geven je hal of slaapkamer een mooie uitstraling. De Industriële kapstokken zijn gemaakt van zwart metaal. 

 

Zakelijk kapstokken kopen

Wil je zakelijk kapstokken kopen voor op kantoor of de horeca? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen voor projecten ook kapstokken laten ontwerpen en fabriceren. Bij Yels.nl ben je op het juiste adres, gebruik ons als kapstok voor je zakelijke aankopen.