• Snelle levering
Hoogte

Klokken

Klokken

Wij zijn Yels.nl, dé leukste en snelste online woonwinkel van Nederland. Een verse kop koffie aan de eettafel, even heerlijk dineren met vrienden, familie of je partner, dat is Yels.nl. Jouw woning krijgt een frisse impuls met nieuwe eetkamerstoelen of een leuke bijzettafel, in elke stijl verkrijgbaar. Liever een prachtig bankstel of een een eye-catcher van een buffetkast in je woonkamer? Wij zijn meer dan een meubelwinkel, want ook kun je bij ons terecht voor vragen of een passend advies. Jouw nieuwe meubelen gevonden in onze online webshop, bestel ze dan meteen! 

 

Klokken

Blijf bij de tijd en kom nooit te laat met de klokken van Yels.nl. Met deze klokken aan de wand is er niets aan de hand. Klokken dienen niet alleen om op de hoogte te blijven van de tijd, ze zorgen ook voor een stukje decoratie aan de wand of op een tafel, dressoir of bureau. Met de klokken van Yels.nl blijf je zeker bij de tijd.

 

Klokken in industriële stijl

Met klokken in industriële stijl ga je met de tijd mee. Industriële klokken van PTMD of By-boo zorgen samen met een leuke wandlamp voor een leuke combinatie. De mooie zwarte klokken hebben een stoere uitstraling en zijn prima te combineren op een lichte wand of op een wand met een kleurtje.