• Snelle levering
Hoogte

Kussens

Kussens

Wij zijn Yels.nl, dé leukste en snelste online woonwinkel van Nederland. Een verse kop koffie aan de eettafel, even heerlijk dineren met vrienden, familie of je partner, dat is Yels.nl. Jouw woning krijgt een frisse impuls met nieuwe eetkamerstoelen of een leuke bijzettafel, in elke stijl verkrijgbaar. Liever een prachtig bankstel of een een eye-catcher van een buffetkast in je woonkamer? Wij zijn meer dan een meubelwinkel, want ook kun je bij ons terecht voor vragen of een passend advies. Jouw nieuwe meubelen gevonden in onze online webshop, bestel ze dan meteen! <

 

Kussens

Geef je lounge bank of stoel een nieuwe impuls met leuke kleurrijke kussens. De kussen van Yels.nl zijn er in diverse vormen en afmetingen. Ook kan je kiezen uit verschillende materialen. Doe inspiratie op bij de kussens van By-boo of Urban sofa.

 

Verrijk jouw bank of bed met de kussens van Yels.nl

Een kussen geeft je een steuntje in de rug maar siert ook je bank of bed. Je verrijkt jouw bank of bed dus echt met de kussens van Yels.nl. Als je lekker wilt loungen of in bed een boekje wilt lezen, zorgt een kussen vaak voor extra ondersteuning zodat je beter ligt of zit. Ben je op zoek naar geschikte kussens voor op je loungeset? Hier kunnen wij ook voor zorgen! 

 

Kussens in diverse kleuren

Match je kussens met de rest van de woonkamer, de muren, de vloeren en natuurlijk de bank. De kussens van By-boo zijn er in vele kleuren, de trendy kleuren van nu zijn de okergele kussens. Deze kleur staat prachtig op een donkere bank, maar natuurlijk ook op een lichte bank. Ook de groene kussens en de blauwe kussens geven de gewenste extra kleuren die je bank of fauteuil nodig hebben. De blauwe kussens matchen prima bij de blauwe vloerkleden van By-boo.

 

Zakelijk kussens kopen.

Druk bezig om de laatste hand te leggen in jouw hotel, restaurant, wachtruimte of in de kantine van je kantoor? Denk dan ook eens aan de leuke kussens die in deze ruimtes prima van pas kunnen komen. Ook voor zakelijk kussens kopen kunnen we bij Yels.nl prima assisteren en leveren! Wij zijn via e-mail of telefonisch bereikbaar.