• Snelle levering

Tijdschrifthouders

Tijdschrifthouders

Wij zijn Yels.nl, dé leukste en snelste online woonwinkel van Nederland. Een verse kop koffie aan de eettafel, even heerlijk dineren met vrienden, familie of je partner, dat is Yels.nl. Jouw woning krijgt een frisse impuls met nieuwe eetkamerstoelen of een leuke bijzettafel, in elke stijl verkrijgbaar. Liever een prachtig bankstel of een een eye-catcher van een buffetkast in je woonkamer? Wij zijn meer dan een meubelwinkel, want ook kun je bij ons terecht voor vragen of een passend advies. Jouw nieuwe meubelen gevonden in onze online webshop, bestel ze dan meteen! 

 

Tijdschrifthouders

Even kijken wat de nieuwste trends zijn op autogebied of snuffelen in het laatste woonmagazine. Wie kent het niet. Deze leuke vakbladen kan je ideaal opbergen in een tijdschrifthouder. Tijdschrifthouders zijn de modernere versie van de ouderwetse krantenbak en zien er natuurlijk ook een stuk flitsender uit. Er is altijd ruimte in je interieur voor deze chique manier van tijdschriften opbergen! 

 

Bekijk de diverse tijdschrifthouders van Yels.nl

In de loop der tijden zijn er vele ontwerpen voor de tijdschrifthouder in productie gegaan. Wat nu erg trendy is zijn de tijdschrifthouders van leer. Deze By-boo tijdschriftenhouder is er  in de kleur cognac en zwart. Toch opzoek naar een andere stijl? Dan ben je bij Yels.nl natuurlijk ook op het goede adres. Deze tijdschrifthouders zijn er als staand model maar ook om op de wand te plaatsen.