• Snelle levering
Hoogte

Vloerkleden

Vloerkleden

Wij zijn Yels.nl, dé leukste en snelste online woonwinkel van Nederland. Een verse kop koffie aan de eettafel, even heerlijk dineren met vrienden, familie of je partner, dat is Yels.nl. Jouw woning krijgt een frisse impuls met nieuwe eetkamerstoelen of een leuke bijzettafel, in elke stijl verkrijgbaar. Liever een prachtig bankstel of een een eye-catcher van een buffetkast in je woonkamer? Wij zijn meer dan een meubelwinkel, want ook kun je bij ons terecht voor vragen of een passend advies. Jouw nieuwe meubelen gevonden in onze online webshop, bestel ze dan meteen! 

 

Vloerkleden

Bijna alles klaar in je huis, wanden geschilderd, nieuwe meubelen geplaatst, vloer gelegd en toch ontbreekt er nog iets. Een vloerkleed brengt dan vaak de oplossing. Vloerkleden zorgen voor een stukje warmte en sfeer. Daarnaast zorgen onze prachtige vloerkleden voor warme voeten en een kleurrijke ondergrond! 

 

Voor ieder ruimte een vloerkleed

Breek de ruimte en breng wat gezellige kleurtjes op je vloer met de vloerkleden van Yels.nl. Ben je niet echt gelukkig met de plavuizen in je woonkamer kijk?  Kijk dan eens naar de vloerkleden van By-boo. Deze vloerkleden zorgen voor wat warmte en sfeer. Daarnaast hebben we ook vloerkleden voor de slaapkamer en vloerkleden voor in de keuken. Vloerkleden fleuren elke ruimte op en zorgen ervoor dat jij je echt thuis voelt! 

 

Vloerkleden in diverse kleuren

Bij Yels.nl hebben we vloerkleden in diverse kleuren zodat je ze goed kan combineren met de rest van je interieur. Hou je van warme rustgevende maar toch trendy kleuren, dan hebben we bijvoorbeeld vloerkleden in de kleuren groen en grijs. Maar bij een donkere eiken vloer zijn vloerkleden in de kleur blauw en vloerkleden in de kleuren wit ook een prachtige combinatie.

 

Hoogpolig vs. Laagpolig

Vind je het prettig om lekker voor de haard te liggen op een kussen dan is een hoogpolig vloerkleed ideaal. Voor hoogpolige vloerkleden van kwalitieit ben je bij Yels.nl op het juiste adres. Ben je op zoek naar laagpolig vloerkleed, kijk dan eens  naar de vloerkleden van Urbansofa of By-boo. Hier vind je laagpolige vloerkleden keurig gerangschikt op kleur en maat.

 

Zakelijk vloerkleden kopen

Ben je zakelijk geïnteresseerd in vloerkleden? Stuur dan een mail of neem telefonisch contact met ons op. Dan zorgen  wij voor het allerbeste advies!