Samen met een frisse blik kijken naar het optimaal inrichten van een zakelijk interieur. In welke branche ook, het doel is hetzelfde: efficiënt en passend bij jou.

Horeca

De juiste ambiance neerzetten, maar tegelijk de juiste balans tussen commercie en maximale beleving voor jouw gasten. Van stoelen tot volledige inrichting. Een passend plan voor jou.

Kantoren

Van kantoortuinen tot strakke werkplekken. Samen vinden wij het optimale werkklimaat voor jouw onderneming. Een passend voorstel met voordelen voor ondernemer en werknemers.

Projectinrichting

Wij werken graag samen met jou als projectinrichter. Samen kijken we naar inkoopvoordelen en toegevoegde waarde binnen jouw project voor nog betere resultaten voor beide partijen.

Direct een zakelijke aanvraag doen

Heb je al precies gevonden wat je zocht, doe dan hieronder snel een aanvraag. Weet je nog niet precies wat je nodig hebt, plaats dan een terugbelverzoek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

[wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

Onze showroom

Wil je onze collectie van dichtbij zien, kom dan langs van maandag – vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur in onze showroom in Gendt. Wij vragen je voor zakelijke bezoeken een afspraak te maken met Joeri Ras of Robbert Peters via 085-2103401.

Gendt, woonwinkel, meubelwinkel, Yels.nl, Yels, showroom, Lingewaard, bemmel, huissen, Angeren, modern, landelijk, winkel, wonen, interieur, meubels

Wij werken o.a. voor

Een terugbelverzoek plaatsen

[wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]